Ház foglalása 16 főig

Ez a foglalási lehetőség a nagyobb társaságok, csapatépítők és táborok (pl. jóga) számára ideális. Tökéletes választás, ha nagyobb családdal vagy baráti társasággal utaznátok.

Az igényesen berendezett ház két szintjén 7 szoba és 7 fürdőszoba áll rendelkezésre.

A földszinten található a két szoba, valamint a teljesen gépesített, jól felszerelt konyha és a tágas, tóra néző nappali. Csak a ház csak ezen része 90 négyzetméter, így nagyobb társasággal is valóban kényelmesen elfértek.

További 5 szoba az emeleten helyezkedik el, tóra, erdőre, illetve kertre néző kilátással. Ritkaság, hogy a 7 szoba mindegyikében külön, saját (szobán belülről nyíló) fürdőszoba található, így együtt, mégis “külön” szállhatok meg.

A pihentető alvás biztosításához a szobák mindegyike szállodai minőségű ágyakkal és prémium matracokkal rendelkezik.  

A házat szinte körbeölelő hatalmas panorámás teraszon élvezhetitek a természetközeliséget, az erdő és a tópart nyugodt hangulatát. 

A tóparti füves terület remek lehetőséget nyújt a közös játékra (foci, tollasozás) és a grillezés, bográcsozás feltételei is adottak.

A lenti árazás általánosságban irányadó a foglalásokra. Ha a fentiektől bármiben eltérő igényeitek lennének (pl. más szobabeosztás, kevesebb fővel több szoba kérése, stb.), vegyétek fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén és a részletesebb információk birtokában egyedi árajánlatot küldünk.

Kizárólagos házhasználat esetén a minimum tartózkodási idő 2 éjszaka, kiemelt időszakban (ünnepnapok, hosszú hétvégék) 3 éjszaka. 
(2 éjszakánál hosszabb foglalás esetén szintén vegyétek fel velünk a kapcsolatot az egyedi ajánlat adásának lehetősége miatt.)

A teljes ház kizárólagos használatának foglalási díja:

10 főig 4 hálószoba használatával

160.000 Ft/éj (16.000 Ft/fő/éj)

A földszinten található teljesen felszerelt és gépesített konyha, 90 nm-es nappali, két földszinti hálószoba, valamint két emeleti hálószoba áll rendelkezésetekre. Minden halószoba saját (a hálószobából nyíló) fürdőszobával rendelkezik.

12 főig 5 hálószoba használatával

180.000 Ft/éj (15.000 Ft/fő/éj)

A földszinten található teljesen felszerelt és gépesített konyha, 90 nm-es nappali, két földszinti hálószoba, valamint három emeleti hálószoba áll rendelkezésetekre. Minden halószoba saját (a hálószobából nyíló) fürdőszobával rendelkezik.

14 főig 6 hálószoba használatával

210.000 Ft/éj (15.000 Ft/fő/éj)

A földszinten található teljesen felszerelt és gépesített konyha, 90 nm-es nappali, két földszinti hálószoba, valamint négy emeleti hálószoba áll rendelkezésetekre. Minden halószoba saját (a hálószobából nyíló) fürdőszobával rendelkezik.

16 főig 7 hálószoba használatával

240.000 Ft/éj (15.000 Ft/fő/éj)

A földszinten található teljesen felszerelt és gépesített konyha, 90 nm-es nappali, két földszinti hálószoba, valamint öt emeleti hálószoba áll rendelkezésetekre. Minden halószoba saját (a hálószobából nyíló) fürdőszobával rendelkezik.

A ház kizárólagos foglalásának díja magában foglalja:
  • Az erdei környezetben és tóparton elhelyezkedő, igényesen berendezett, két szintes, légkondicionált és fűtéssel is rendelkező ház kizárólagos használata
  • 90 nm-es tóra néző nappalival, házat szinte körbeölelő hatalmas terasszal és 4-7 (igény szerint) külön szobával, melyek mindegyike saját fürdőszobával is rendelkezik
  • Teljesen felszerelt és gépesített konyha (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosogatógép, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, mikrósütő, edények, étkészlet, evőeszközök, stb.) 
  • Szállodai minőségű ágyak és matracok minden szobában (minden ágyunk teljes értékű)
  • Törölközők és ágynemű biztosítása (vendégek számának megfelelően)
  • Bográcsozási lehetőség (állvány + bogrács) és grillezési lehetőség biztosítása
  • Parkolás a szálláshely privát (kamerával őrzött, nem fedett) parkolójában biztosított
  • Ingyenes WIFI és minden szobában saját tévé 
  • Általános forgalmi adó
  • Egyszeri végtakarítási díj

Áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, mely 300 Ft/18 év feletti személy/éj (a helyszínen készpénzben fizetendő). 

Házunk önellátó, áraink étkezési szolgáltatást nem tartalmaznak, azonban sétatávolságra található egy étterem (5-10 perc, itt – előzetes megbeszélés alapján – akár reggelire is van lehetőség), valamint számos étterem vállal kiszállítást.

A ház nagy méretű kültéri dézsafürdővel is rendelkezik (igény esetén feltöltésre kerül), melynek egyszeri feltöltési díja 15.000 Ft (a szükséges fa költsége). Áraink nem tartalmazzák, tekintettel arra, hogy nem minden vendégünk igényli a használatát.

Áraink a hosszú hétvégék, ünnepnapok idején a fentiektől eltérhetnek (kiemelt időszakok).
Kiemelt időszakra történő foglalás esetén vegyétek fel velünk a kapcsolatot. 

Szobatiszta, lakáshoz szokott kutyát 10.000 Ft felár ellenében tudunk fogadni. (A kutyával történő érkezést kérjük jelezzétek a foglalás során.)