Szabályzat

Érkezés és távozás feltételei

A szállást az érkezés napján 16:00 óra és 20:00 óra között tudjátok elfoglalni, az elutazási napon 10:00 óráig tudtok maradni. Foglaltságunk függvényében rugalmas érkezési és távozási időpontokra is van lehetőség. Egyéni igényeiteket e-mailen és telefonon is meg tudjátok velünk beszélni, keressetek bizalommal!

Amennyiben váratlan nehézségek miatt (forgalmi dugó, autó műszaki hibája, későbbi elindulás) az adott időben nem érkeztek meg, kérlek értesítsétek a Magnólia Vendégházat a megadott telefonszámon. 

Foglalás menete

Az ajánlatkérés telefonon, illetve a magnolia.vendeghaz@gmail.com e-mail címen keresztül történhet, amely esetben a kívánt szobáról (szobákról) és egyéb szolgáltatásokról e-mail-ben visszaigazolást küldünk, ezzel a Magnólia Vendégház garantálja a foglalást. A megrendelő köteles hiánytalanul megadni teljes nevét, pontos lakcímét és elérhetőségeit. 

A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással, SZÉP kártyával, bankkártyával, illetve készpénzzel lehetséges. Az előleg mértéke 30%. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 3 naptári napon belül nem érkezik meg az előleg, a rendszer automatikusan törli azt, a foglalást semmisnek tekintjük.

Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFA-t. Az áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 300 Ft/fő/éj.

Csoportos foglalás menete

Örömmel fogadjuk cégek, baráti társaságok foglalását, amelynek keretében a teljes ház bérlésére van lehetőség. Ebben az esetben egyedi árképzést használunk, kérjük vegyétek fel velünk a kapcsolatot e-mailben a magnolia.vendeghaz@gmail.com címen vagy a +36 70 622 0697-es telefonszámon!

A Magnólia 7 fürdőszobás, hatalmas nappali konyhás vendégház, mely maximum 16 felnőtt befogadására alkalmas. Amennyiben csecsemővel érkeztek, babaágy bekészítést térítésmentesen kérhettek. 

A vendégház önellátó, ezért jól felszerelt konyhával (villanytűzhely, sütő- és főzőedények, Nespresso kávéfőző, kotyogó kávéfőző, vízforraló, étkészlet) biztosítjuk, hogy az erdő szélén is teljes kényelemben legyen részetek. A kertben grillezési, bográcsozási lehetőség is adott. 

Kutyabarát szállás vagyunk, házi kedvenceitek ne hagyjátok otthon, ők 3.000 Ft/nap háziállat felár mellett tartózkodhatnak nálunk.